4.9 på Trustpilot

Velkommen ombord hos Miniverset

Pernille Egedal,
Pernille Egedal,

Vi har valgt at udvide vores Gesjæft, med et univers til alle vores små venner. Denne tilføjelse til butikken er helt speciel, da vi alle tre hver især er mødre. Vi elsker derfor selv at lade os inspirere og bevæge os rundt i interiørverdenen i børnehøjde. Besøger i Gesjæfts fysiske butik, vil i også opleve at vi ofte har ungerne med nede i butikken – det er bare hyggeligere.

BØRNEBRANDS
Vi bestræber os efter at samle brands, med et særligt udtryk. En fantastisk farvepalette og fantasifulde former, som både begejstrer forældrene som er ved at indrette børneværelset og barnet som bare gerne vil udforske og lege.

INTERIØR TIL BØRNEVÆRELSET
Her finder du hele vores fine udvalg, til at indrette dit hjem og særligt børneværeslet. Dette indbefatter en sammensætning af forskellige brands – med fokus på et særligt udtryk, en fantastisk farvepalette samt fantasifulde former. Som begejstrer forældre og særligt børn.

LEGETØJ
Vores sortiment af legetøj, er nøje udvalgt. Vi er alle 3 mødre, deraf ved vi hvor vigtigt det er at skabe et univers, med hjælp af legetøj, som inspirere til leg og udvikling. Her finder du alt fra bløde tøjdyr, til de fineste børnebøger.

BØRNEBØGER
I bøgerne “Små Mennsker, Store Drømme” lærer du de mest fantastiske mennesker at kende – fra kunstnere og musikere til designere og videnskabsfolk. Alle begyndte de som et barn med en drøm og endte med at opnå det mest utrolige. Eksempelvis fortællingen om H.C Andersens, hvortil de fineste illustrationer gør bogen magisk i børnehøjde.

Læs også

Kurv
Luk