4.9 på Trustpilot

Inspiration til påskebordet

Pernille Egedal,
Pernille Egedal,

Dæk et smukt påskebord

Påsken er lige rundt om hjørnet hvilket betyder samvær med venner og familien. Overrask dine gæster med et fint påskebord, der er med til at skabe rammerne for en hyggelig atmosfære. Hos Gesjæft har vi samlet forskellige tips og tricks til hvordan vi ville pynte vores eget påskebord i hjemmet.

Blomsterdekoration

Skab en unik og smuk blomsterdekoration med dine yndlingsblomster. Det behøver ikke altid være svært at dekorere med blomster og planter og det er nemmere end man tror.

Det er altid forfriskende med lidt lys og farver i hjemmet i de kolde og mørke måneder. Blomsterdekorationen er derfor med til at skabe en dejlig og naturlig stemning i hjemmet.

Trin 1

Find dine favorit blomster og planter, så du er klar til at dekorere dem

Trin 2

Tag dit blomsterskum og placér dem i en balje/fad med vand, og lad det suge vandet til sig.

Trin 3

Nu tager du dine valgte blomster/planter og afklipper stænglerne skråt og stikker dem derefter ned i blomsterskummet. Her kan du udforske mht. hvilken højde dine blomster skal have for at skabe et dynamisk udtryk.

Trin 4

Nu har du en smuk blomsterdekoration, som du kan putte ned i din favorit vase.

Materialeliste

Blomsterskum

Din yndlings vase eller kande

Blomster

Vand

Saks

Balje

Påskebord i fine farver

Der er ingen regler for hvordan man skal pynte påskebordet, selvom mange nok har en tendens til at falde de gule farver. Du kan lade dig blive inspireret af forårets smukke farver og gør påskebordet helt unikt og smukt.

Saml alle dine farvede glas eller unikke tallerkener for at gøre det helt specielt! Hos Gesjæft er vi helt vilde med håndlavet keramik i smukke farver og mønstre og så findes der ikke to, som er helt ens.

Pynt bordet med silke

Vi elsker at pynte bordet med charmerende silkepynt fra SISSEL EDELBO. Disse små fine silkepynt er lavet i hånden og broderet til at skabe et unikt produkt. Du kan bruge disse silkepynt på bordet eller hænge dem i din flotte blomsterdekoration for at give et unikt og charmerende look. Vi elsker at de er lavet af upcycled silkesari, rester fra produktionen af SISSEL EDELBOs tøj og det bedste er at du kan bruge dem år efter år!

Gesjæft ønsker jer alle en god påske!

Måske du mangler?

Læs også

Kurv
Luk