Del din betaling op rente- og gebyrfrit Levering 1-3 hverdage 4.9 på Trustpilot Gratis fragt V/499,- E-mærket for din sikkerhed

Olio Olio er nyt brand hos Gesjæft

Pernille Egedal,
Pernille Egedal,

Vi har glædet os så meget til at præsentere Olio Olio som nyeste brand hos Gesjæft. Vi har udvalgt de fineste og charmerende produkter.

Olio Olio tilbyder et unikt univers med håndlavet keramik fra Italien, og der findes derfor ikke to produkter, som er ens – lige efter vores hjerte. Der er alt lige fra tallerkener, skåle, kopper og kander.

Krus Med Hank, Beige, Olio Olio

119 DKK

Mini Skål, Grøn, Olio Olio

79 DKK

Morgenmadsskål, Rosa, Olio Olio

96 DKK

Kande 20cm, Beige, Olio Olio

249 DKK

Kande 20cm, Blå, Olio Olio

249 DKK

Middagstallerken, Blå, Olio Olio

139 DKK

Middagstallerken, Beige, Olio Olio

139 DKK

Frokosttallerken, Blå, Olio Olio

120 DKK

Tallerkener fra Olio Olio

Hos Gesjæft kan du finde to forskellige størrelser af Olio Olio tallerkener. En som måler 29 cm i diameter og en, som måler 24 cm i diameter.

Den mindste tallerken egner sig til frokost eller som tallerken til en forret. Grundfarven er creme, og så er der henholdsvis blå eller beige pletter på. Tallerkenen passer lige præcis oven på den større tallerken.

Middagstallerkenen er også i det klassiske pletmønster. Alle tallerkenerne er håndlavede og derfor unika produkter. Selv farven og mønsteret kan variere fra tallerken til tallerken. Grundfarven er stadig creme med henholdsvis blå eller beige pletter på.

Udover det smukke design er en anden positiv ting ved Olio Olio tallerkener, at de kan tåle maskinvask.

Kopper og kander fra Olio Olio

Udover tallerkener er vi også så heldige at kunne tilbyde jer kopper og kander fra Olio Olio.
Vi har kander i forskellige størrelser og tre forskellige farver. Brug dem til mælk, juice eller som opbevaring af grydeskeer i køkkenet. Den er også virkelig smuk til en buket blomster.

I samme serie fra Olio Olio har vi også kopper. De er dejlig brugbare og fås i tre forskellige farver. Vi er selv helt vilde med det fine italienske håndlavede keramik.

Skåle fra Olio Olio

Hos Gesjæft har vi også skåle i den plettede serie fra Olio Olio. Som nævnt er de håndlavet og farvet med en teknik, som gør, at ikke to er ens. Det synes vi er lige præcis charmen ved disse unika produkter. Skålene er perfekte til yoghurt, snacks, nødder eller til at opbevare smykker og andre småting i.

Skålen i det klassiske plet mønster fås også i en mini version, som du kan bruge som saltkar eller til andre krydderier i køkkenet.

Læs også

Kurv

Bæredygtig webhandel

Hos Gesjæft arbejder vi med bæredygtige initiativer – i jagten på at mindske vores aftryk på planeten.
Det betyder, at vi gør os stor umage i at finde leverandører, der på samme måde som os, har bæredygtighed som et af deres fokuspunkter – f.eks. gennem deres brug af materialer, genbrug og produktion.

Vores eget lille, bæredygtige initiativ handler om, at vi forsøger at genbruge alt det papir, pap, gavepapir mm., som vi kan.
Det betyder derfor også, at du som forbruger vil kunne opleve at forsendelsesemballagen har haft et “tidligere” liv på bagen, og har en skramme eller to.