4.9 på Trustpilot

Olio Olio er nyt brand hos Gesjæft

Pernille Egedal,
Pernille Egedal,

Vi har glædet os så meget til at præsentere Olio Olio som nyeste brand hos Gesjæft. Vi har udvalgt de fineste og charmerende produkter.

Olio Olio tilbyder et unikt univers med håndlavet keramik fra Italien, og der findes derfor ikke to produkter, som er ens – lige efter vores hjerte. Der er alt lige fra tallerkener, skåle, kopper og kander.

Tallerkener fra Olio Olio

Hos Gesjæft kan du finde to forskellige størrelser af Olio Olio tallerkener. En som måler 29 cm i diameter og en, som måler 24 cm i diameter.

Den mindste tallerken egner sig til frokost eller som tallerken til en forret. Grundfarven er creme, og så er der henholdsvis blå eller beige pletter på. Tallerkenen passer lige præcis oven på den større tallerken.

Middagstallerkenen er også i det klassiske pletmønster. Alle tallerkenerne er håndlavede og derfor unika produkter. Selv farven og mønsteret kan variere fra tallerken til tallerken. Grundfarven er stadig creme med henholdsvis blå eller beige pletter på.

Udover det smukke design er en anden positiv ting ved Olio Olio tallerkener, at de kan tåle maskinvask.

Kopper og kander fra Olio Olio

Udover tallerkener er vi også så heldige at kunne tilbyde jer kopper og kander fra Olio Olio.
Vi har kander i forskellige størrelser og tre forskellige farver. Brug dem til mælk, juice eller som opbevaring af grydeskeer i køkkenet. Den er også virkelig smuk til en buket blomster.

I samme serie fra Olio Olio har vi også kopper. De er dejlig brugbare og fås i tre forskellige farver. Vi er selv helt vilde med det fine italienske håndlavede keramik.

Skåle fra Olio Olio

Hos Gesjæft har vi også skåle i den plettede serie fra Olio Olio. Som nævnt er de håndlavet og farvet med en teknik, som gør, at ikke to er ens. Det synes vi er lige præcis charmen ved disse unika produkter. Skålene er perfekte til yoghurt, snacks, nødder eller til at opbevare smykker og andre småting i.

Skålen i det klassiske plet mønster fås også i en mini version, som du kan bruge som saltkar eller til andre krydderier i køkkenet.

Læs også

Kurv
Luk