4.9 på Trustpilot

Farverige glas – en trend du ikke kan løbe fra

Pernille Egedal,
Pernille Egedal,

De seneste år har farverige glas vundet stort frem og må i den grad siges at være en tendens, som ikke ser ud til at gå af mode lige foreløbig.

Hos Gesjæft har vi samlet et væld af farverige glas fra Anna Von Lipa. Her viser og gennemgår vi nogle af vores yndlings farvenuancer, som du kan lade dig inspirere af til dit næste køb.

Lyserøde glas fra Anna Von Lipa

Så mange forskellige nuancer af den fineste lyserøde farve er at finde i vores sortiment af Anna Von Lipa. Det behøver ikke være sværere end som så at gøre hverdagen til en fest – det kan gøres med noget så simpelt som kulørte drikkeglas, kander og vaser. Her er et lille udpluk af de mange fine og farverige lyserøde glas, som du kan købe hos Gesjæft.

Blå glas fra Anna Von Lipa

Hos Gesjæft kan vi også byde på et hav af forskellige fine mønstre og farvenuancer inden for den blå palette. Så hvis du kun ønsker at have den samme farve drikkeglas, er der stadig stor mulighed for at dække bordet med farverige glas med vidt forskellige udtryk. Men du kan også nemt blande de blå glas fra Anna Von Lipa med andre kulørte glas og på den måde skabe din helt egen stil og det udtryk, du synes er smukt.

Vi er så glade for at kunne tilbyde vores kunder et alternativ til den ellers normalvis syntetiske flydende håndsæbe. For vi er slet ikke i tvivl om, at det gør en forskel for dine hænder, hvilken håndsæbe du bruger. Vi har mange forskellige håndsæber, som du kan udforske og læse mere om ved at trykke her.

Lilla glas fra Anna Von Lipa

Hos Gesjæft elsker vi lilla, og det gør Anna Von Lipa heldigvis også. Den lilla farve har fyldt meget i de seneste sæsoner og trenden fortsætter. Vi tilbyder ikke blot glas i mange forskellige nuancer af lilla men også med forskellige strukturer. Det er altså ikke kun i valget af nuance og farve, du kan skille dig ud men også på valget af struktur. De forskellige glasstrukturer tilføjer et taktilt- samt et ekstra visuelt element, som skaber interesse for øjet.

Confetti glas fra Anna Von Lipa

Det er ikke kun ensfarvede farverige glas, som trender. Confetti glassene fra Anna Von Lipa er blevet et kæmpe hit med farverige store og små opal pletter. De findes i en række forskellige farver, som passer til enhver stemning eller årstid. Vi synes simpelthen, at de er så søde, festlige og fanger øjet.

Det finurlige og spændende med farverige glas er de uendelige muligheder, det giver i forhold til at dække bordet eller udsmykke din vindueskarm og væghylde med vandglas, skåle og vaser i forskellige farver og på den måde skabe vidt forskellige udtryk.

Kast dig ud i det og mix og match de forskellige farver og mønstre og skab din helt egen livlige og personlige, men stadig harmoniske, indretning.

Læs også

Kurv
Luk