Del din betaling op rente- og gebyrfrit Levering 1-3 hverdage 4.9 på Trustpilot Gratis fragt V/499,- E-mærket for din sikkerhed

Sofia Lind plakater hitter

Pernille Egedal,
Pernille Egedal,
Populær Sofia Lind plakat - lyseblå kvadratisk

Still Waiting, Sofia Lind Plakat

669 DKK1.049 DKK

You, Sofia Lind Plakat

669 DKK1.049 DKK

Meet Me At Jaures, Sofia Lind Plakat

589 DKK2.000 DKK

Blue Stripe At Concorde, Sofia Lind Plakat

369 DKK1.049 DKK

Hvis ikke du allerede ved, hvem Sofia Lind er, så har du her muligheden for at blive lidt klogere. Hos Gesjæft elsker vi alle hendes plakater, og vi er så glade for at kunne tilbyde dem til jer!

Sofia Lind er designer og kunstner fra Göteborg i Sverige. Hendes arbejde er præget af mønstrer og strukturer. Hun er vild med at lade materialerne i malerierne være synlige og nærværende, hvorfor den digitale del af arbejdet kommer sent i processen. Derfor vil du også kunne fornemme lagene og de mange forskellige penselstrøg i billedet.

Plakater fra Sofia Lind

Sofia Linds karakteristiske streg er let genkendelig og er svær ikke at holde af. Hendes plakater er lavet med trykteknikken Giclée, som sørger for, at farverne holdes intense og mættede og medvirker til en større variation af dybde og nuancer. Sofia Linds plakater er trykt på førsteklasses let struktureret kunstpapir, hvilket sikrer en rig og levende visning af farver.

Som nævnt bærer Sofia Linds design ofte præg af mønstre, hvilket også kommer til udtryk på nedenstående udvalg af plakater, vi forhandler hos Gesjæft.

Secret Notes, Sofia Lind Plakat

369 DKK1.049 DKK

Mirror Mirror, Sofia Lind Plakat

519 DKK

Plakaternes mørke eller nuancerede streger har masser af dybde og skaber på trods af sin enkelhed en lyst til at gå på opdagelse i detaljerne. Vi synes simpelthen, det er de smukkeste, fineste og simple plakater, som kan passe i ethvert hjem.

Sofia Linds streger, mønstrer og bløde former skaber udtryksfulde billeder, hvilket også kommer til udtryk på disse to skønne plakater med navnene Secret Notes og Mirror Mirror.

Waiting, Sofia Lind Plakat

669 DKK2.000 DKK

Me, Sofia Lind Plakat

669 DKK1.049 DKK

Waiting At Art Et Metiers, Sofia Lind Plakat

369 DKK1.049 DKK

Coffee Alone At Place De Clichy, Sofia Lind Plakat

369 DKK1.049 DKK

Køb de smukke plakater hos GESJÆFT

Har du også fået mod på at skabe din egen plakatvæg? Hos Gesjæft har vi mange forskellige plakater – også fra andre kunstnere end Sofia Lind, så du har rig mulighed for at sammensætte en plakatvæg, ligesom du ønsker den. Gå på jagt i vores nøje udvalgte plakater her.

Husk at du også har mulighed for at købe rammer i forskellige størrelser, materialer og farver hos Gesjæft. Hvis du bestiller både plakat og ramme hos os, så lægger vi plakaten i rammen for dig, så det eneste du skal gøre er at hænge den op.

Se Karin Sofia Linds instagram

Læs også

Kurv

Bæredygtig webhandel

Hos Gesjæft arbejder vi med bæredygtige initiativer – i jagten på at mindske vores aftryk på planeten.
Det betyder, at vi gør os stor umage i at finde leverandører, der på samme måde som os, har bæredygtighed som et af deres fokuspunkter – f.eks. gennem deres brug af materialer, genbrug og produktion.

Vores eget lille, bæredygtige initiativ handler om, at vi forsøger at genbruge alt det papir, pap, gavepapir mm., som vi kan.
Det betyder derfor også, at du som forbruger vil kunne opleve at forsendelsesemballagen har haft et “tidligere” liv på bagen, og har en skramme eller to.