4.9 på Trustpilot

Smukke franske metalkurve til din borddækning

Pernille Egedal,
Pernille Egedal,

Franske fornemmelser med Roger Orfevre.

Hos Gesjæft ønsker vi at tilbyde interiør, som muliggør det for dig at gøre ethvert måltid til en særlig oplevelse. Derfor er vi glade for at forhandle de smukke franske metalkurve, som findes i to størrelser og flere forskellige farver.

Klassiske kurve fra Frankrig

Kurvene er smukke, det er der ingen tvivl om. Samtidig er de funktionsdygtige og kan anvendes til mange formål. De små ovale metalkurve er flettet i et flot mønster og er ideel at bruge til et par citroner, frisk frugt eller snacks. Du kan også bruge dem til opbevaring af dine små skatte på natbordet eller nøgler i entreen? Så mange muligheder og de vil uden tvivl pynte i indretningen, ligegyldig hvordan du vælger at bruge dem.

Franske metalkurve i mange farver

Se lige den fine lille franske metalkurv i den flotteste lyseblå farve. Hvis du er mere til mørkeblå, grøn, creme eller måske stål, så har du også mulighed for at købe det hos Gesjæft. Vi er helt vilde med alle de nøje udvalgte farver, som du kan finde i vores sortiment.

Vi forhandler også kurvene i en større model. De er ovale i formen og flettet i et flot mønster, ligesom de små metalkurve, og kan anvendes til mange formål. De kan blandt andet bruges på morgenbordet til et par nybagte boller eller sprøde croissanter. Til andre måltider kan de bruges til at servere pomfritter eller måske burger til aftensmad? De store franske metalkurve har en flot form med mange fine detaljer.

De smukke metalkurve komplementerer enhver ret og enhver borddækning. Skal du have fat i en eller flere, så kan du se alle de flotte muligheder af vores franske kurve i de forskellige størrelser og farver her. Vi er helt sikre på, at du finder en favorit iblandt! Det kan også være, du bliver inspireret til at købe en salattang eller kartoffelskræller med fra Roger Orfevre, som passer til kurvene.

Læs også

Kurv
Luk