Del din betaling op rente- og gebyrfrit Levering 1-3 hverdage 4.9 på Trustpilot Gratis fragt V/499,- E-mærket for din sikkerhed

Inspiration til gaver

Pernille Egedal,
Pernille Egedal,

Hos os kan du finde den perfekte gave til en du holder af

En gave skal vælges med omhu og åbnes med overraskelse. Vi kender alle følelsen af, at vente i spænding på, at din gave bliver åbnet og en dejlig følelse suser gennem din krop. Vi er klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave til ham eller hende.
Kender du det med, at man skal  til fødselsdag, konfirmation, bryllup, indflytningsfest eller noget helt fjerde og så er det bare rigtig svært at komme på gaveidéer i situationen. De fleste kender nok problemet med at finde på den helt perfekte gave, men vi vil gerne hjælpe dig!

Hos Gesjæft har vi samlet et stort udvalg af forskellige gode gaveidéer og vi håber, at du ender med at få en masse inspiration til din næste gave. 
Her kan du finde gaver til under 200,- / 500,- / 1000,-

Vi har gjort det lidt nemmere for dig at finde en gave, hvis du leder i en bestemt prisklasse. Vi har håndplukket de fineste ting til under 200,- som vi synes ville være en fin gave til både ham eller hende.

Vi har et bredt udvalg af smukke glas og keramik til en fornuftig god pris. Ting man både kan bruge i hverdagen, men også til festlige arrangementer.
Vi er sikre på at disse gaveidéer går lige i hjertet til den du vil forkæle.

Salattang, Roger Orfevre

65 DKK

Duralex Beau Rivage Kop/underkop, Brown

65 DKK

Duralex Beau Rivage Salatskål, 22 cm

80 DKK

Stor Brødkurv, Grøn

135 DKK

Mini Sæbe Gavesæt

140 DKK

Håndlavet Terracotta Kop Med Grønne Striber

159 DKK

The book of Palms, Planter

179 DKK

Vi vil forkæle jer lidt ekstra og har derfor fundet gaver til under 500,- 

I denne kategori kan du finde alt fra mundblæste champagneskåle til håndlavet keramik med de fineste detaljer. Udover ting til hjemmet, så vil der også være mulighed for at købe smykker til under 500,- 

Beige Clay Soap, Geranium

110 DKK

Ripple Hvidvinsglas, Anna Von Lipa, Rosa

219 DKK

Kande 20cm, Beige, Olio Olio

249 DKK

Sandshell Middagstallerken, Burnt And Glazed

250 DKK

Ottico Swirl Flaske

280 DKK

Splash Kop Med Hank, Burnt And Glazed

300 DKK

Håndlavet Terracotta Fad Med Sorte Striber, Stor

349 DKK

Simplicité Hoops, Gold

500 DKK

Hos Gesjæft er vi helt vilde med plakater og vi kan også se at I er helt pjattet med dem! Hvis man stadig er i tvivl omkring hvad man skal give - så er vi ret sikre på at disse gaveidéer falder i god jord til modtageren. Vi har sørget for at finde gaver til under 1000,- til dig.

Vi har b.la. tilføjet den fineste håndlavet vase med smukke twirl detaljer og mundblæste hvidvinsglas, som pynter fint på bordet. Og hvis man er til smykker, så har vi også et bredt udvalg på siden

Twirl Vase Purple, Eden Outcast

999 DKK

Paris Kande, Light Amber, 2L

745 DKK

La Lune Necklace, Gold

800 DKK

Bleu, Lucrecia Rey Caro Plakat

369 DKK1.035 DKK

L’épingle Classique Hairpin, Silver

450 DKK

Pinot Vinglas, Blue & Pink, 6 stk

720 DKK

Mix af 6 Kate Hvidvinsglas, Anna Von Lipa

825 DKK

Secret Notes, Sofia Lind Plakat

369 DKK1.049 DKK

Vi håber at du har fundet den helt perfekte gave til en du holder af, men hvis du stadig er lidt i tvivl - så kan man også købe et  gavekort på vores webshop.  

Læs også

Kurv

Bæredygtig webhandel

Hos Gesjæft arbejder vi med bæredygtige initiativer – i jagten på at mindske vores aftryk på planeten.
Det betyder, at vi gør os stor umage i at finde leverandører, der på samme måde som os, har bæredygtighed som et af deres fokuspunkter – f.eks. gennem deres brug af materialer, genbrug og produktion.

Vores eget lille, bæredygtige initiativ handler om, at vi forsøger at genbruge alt det papir, pap, gavepapir mm., som vi kan.
Det betyder derfor også, at du som forbruger vil kunne opleve at forsendelsesemballagen har haft et “tidligere” liv på bagen, og har en skramme eller to.