4.9 på Trustpilot

Inspiration til gaver

Pernille Egedal,
Pernille Egedal,

Hos os kan du finde den perfekte gave til en du holder af

En gave skal vælges med omhu og åbnes med overraskelse. Vi kender alle følelsen af, at vente i spænding på, at din gave bliver åbnet og en dejlig følelse suser gennem din krop. Vi er klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave til ham eller hende.
Kender du det med, at man skal  til fødselsdag, konfirmation, bryllup, indflytningsfest eller noget helt fjerde og så er det bare rigtig svært at komme på gaveidéer i situationen. De fleste kender nok problemet med at finde på den helt perfekte gave, men vi vil gerne hjælpe dig!

Hos Gesjæft har vi samlet et stort udvalg af forskellige gode gaveidéer og vi håber, at du ender med at få en masse inspiration til din næste gave. 
Her kan du finde gaver til under 200,- / 500,- / 1000,-

Vi har gjort det lidt nemmere for dig at finde en gave, hvis du leder i en bestemt prisklasse. Vi har håndplukket de fineste ting til under 200,- som vi synes ville være en fin gave til både ham eller hende.

Vi har et bredt udvalg af smukke glas og keramik til en fornuftig god pris. Ting man både kan bruge i hverdagen, men også til festlige arrangementer.
Vi er sikre på at disse gaveidéer går lige i hjertet til den du vil forkæle.

Vi vil forkæle jer lidt ekstra og har derfor fundet gaver til under 500,- 

I denne kategori kan du finde alt fra mundblæste champagneskåle til håndlavet keramik med de fineste detaljer. Udover ting til hjemmet, så vil der også være mulighed for at købe smykker til under 500,- 

Hos Gesjæft er vi helt vilde med plakater og vi kan også se at I er helt pjattet med dem! Hvis man stadig er i tvivl omkring hvad man skal give - så er vi ret sikre på at disse gaveidéer falder i god jord til modtageren. Vi har sørget for at finde gaver til under 1000,- til dig.

Vi har b.la. tilføjet den fineste håndlavet vase med smukke twirl detaljer og mundblæste hvidvinsglas, som pynter fint på bordet. Og hvis man er til smykker, så har vi også et bredt udvalg på siden

Vi håber at du har fundet den helt perfekte gave til en du holder af, men hvis du stadig er lidt i tvivl - så kan man også købe et  gavekort på vores webshop.  

Læs også

Kurv
Luk