4.9 på Trustpilot

Naturlige sæber som passer på dig og miljøet

Pernille Egedal,
Pernille Egedal,

Vi er helt vilde med de koldrørte og håndlavede sæber fra Mellow Mind. De passer så fint ind i det univers, vi ønsker at skabe hos Gesjæft med smukt design, en forkærlighed for håndværket, de bedste råmaterialer og miljøet.

Håndsæbe fra Mellow Mind

De fine firkantede håndsæber fås i forskellige farver, dufte og med forskellige ingredienser og har derved forskellige fordele for huden. De faste sæber er lavet af få naturlige ingredienser som olivenolie og sheasmør og indeholder ingen konserveringsmidler, som kan virke udtørrende på hænderne. Sæben skummer mildt og efterlader din hud ren og fugtet. Det er den helt perfekte pleje til vinterens tørre hænder.

Mellow Minds Black Charcoal Soap er en sæbebar med aktivt kul, som hjælper med at rense huden i dybden og understøtter dens balance. Den er tilsat økologisk, æteriske pebermynteolie og har derfor en dejlig frisk duft, som også kan have en kølende effekt på huden.

Vi har også håndsæbe i muslingeform, som har alle de samme fordele som de firkantede.. De vil med garanti pynte på ethvert badeværelse. Mellow Minds Beige Musling har en ganske mild duft af geranium og efterlader huden silkeblød efter brug, hvilket skyldes indholdet af mineralske salte.

Vi er så glade for at kunne tilbyde vores kunder et alternativ til den ellers normalvis syntetiske flydende håndsæbe. For vi er slet ikke i tvivl om, at det gør en forskel for dine hænder, hvilken håndsæbe du bruger. Vi har mange forskellige håndsæber, som du kan udforske og læse mere om ved at trykke her.

Shampoo og conditioner fra Mellow Mind

Vi synes ikke, det kun er dine hænder, som skal forkæles og derfor har vi også diverse hår- og kropsprodukter i sortiment. Mellow Minds shampoo bar skummer let op og er pH-balanceret. De er fri for skadelig kemi, parfume, sulfater og silikone. Alle Mellow Minds shampoo bars er lavet på den samme nærende base og tilsat rene ingredienser tilpasset forskellige hårtyper. Så ligegyldig om du har normalt, tørt eller fedtet hår, så er der en shampoo bar, som passer lige til dig.

Mellow Minds conditioner bar er tilsat de bedste naturlige ingredienser og økologiske olier for at fremme hårets sundhed og give glans. Baren er vegansk og passer til alle hårtyper.

Til kroppen har vi Mellow Minds Sea Salt Scrub. En særlig sæbebar med havsalt, birkes og hvid kaolin ler. Sæben er uden duft, skummer mildt og kan bruges som bodyscrub i badet. Den eksfolierer blidt huden og efterlader den dejlig blød og fugtet.

Se dem lige. De er så smukke. Hvem vil ikke gerne have sådan en fin lille, naturlig og effektiv, sag liggende i brusekabinen eller ved badekarret?

Læs også

Kurv
Luk