Gesjæft
(af tysk, Geschäft – forretning, arbejde, ærinde)

Hos Gesjæft har vi sat os for at udplukke et sofistikeret, men samtidig tilgængeligt og finurligt sortiment. Vores formål er at skabe et univers, der omfavner den personlighed og fortælling, som der ligger i hvert et produkt.
Vi tilbyder en blanding af håndlavet keramik og glasvarer, one-of-a-kind, lamper, smørbløde tekstiler, smykker, accessories og prints. Fine fund – fundet fra både lokale og globale designere – der ligesom os selv, er glade for håndlavede varer, der er “made to last”.

Med Gesjæft håber vi på, at kunne skabe et genkendeligt univers, der understøtter vores sortiment. Et univers der inspirerer og giver lyst til at gå på opdagelse blandt velkendte klassikere, up-and-coming designere og tidens trends og tendenser indenfor interiør og livsstil.

Gesjæft er ejet og drevet af Sabrina, Bolette og Kamilla, som alle tre vægter god og personlig kundeservice, som det højeste. De bestræber sig derfor altid efter at give den bedste, varmeste oplevelse – hver gang du handler hos Gesjæft.

Sabrina startede Gesjæft op i sommeren 2020, og hele Gesjæfts DNA er bundet op på hendes kreative, æstetiske & finurlige univers. Sabrina er god til at spotte trends og up-coming-brands. Dette sat sammen med hendes øje for detaljer og kærlighed til godt håndværk, er hele grundessensen i Gesjæft.

Kamilla er Gesjæfts helt egen SoMe-mor. Hvis du har fulgt med på vores instagram, har du helt sikkert stødt på Kamillas kreative og smukke formidling af vores Gesjæft – Både i form af æstetiske billeder, personlige videoer og billedskønne tekster. Kamilla er en rigtig humørspreder, hvilket skinner igennem på vores SoMe platforme, og når du møder hende i butikken.

Bolette kom til i Gesjæftfamilien i 2023, og med hende fik Gesjæft sin helt egen administrative ildsjæl. Med hendes gennemslagskraft og ønske om system og orden, fik hun på rekordtid hånd i hanke med alle ender i vores lille Gesjæft. Hendes skarpe øje for indretning og æstetiske kunnen, lader hende systematisere på en facon som er tro og god mod brandet. Bolette er på mange måder limen som sørger for, at alle de flyvske og spontane idéer bliver samlet op og ført smukt og grundigt ud i livet – og det altid med hendes rolige og venlige sind som styrepind.

Fælles for os der ejer Gesjæft, er at vi er kvinder, mødre, iværksættere og alt derimellem.
Velkommen til vores hjertebarn, vores lille Gejæft.

Sabrina i vores butik - GESJÆFT